La identitat corporativa o identitat visual corporativa es la manifestació física de la marca. Fa referència als aspectes visuals de la identitat d’una organització.
La primera i, per tant, la referència més important d’una empresa és la seva imatge corporativa.
Des del disseny del logotip fins al darrer element de la vostra papereria parlen per vosaltres i del vostre negoci. Amb un disseny erroni podeu provocar una sensació inadequada de la vostra empresa i fins i tot la pèrdua de clients potencials.
Som especialistes en disseny corporatiu, podem oferir solucions ràpides i econòmiques a empreses com la vostra.
Us assessorem en la creació de la vostra comunicació, creació de logotip, aplicacions (targetes, carta, paper de carta), normes d’aplicació, colors, etc.
També podem definir altres elements com (carpetes, factures, ròtuls, rotulació de vehicles, albarans, marxandatge, packaging, etiquetes… )

nuriaribóinvita ESTACIO FRANÇAmoustakiAVUIPUNTO+moscovita-1 PUNTOlibro+PAIS+MUJERES-1 PUNT+DE+LLIBRE+50aniversarinou2 PUNT+DE+LLIBRE+50aniversarinou MAS+PORRERA+ETIQUETA SCANTICUS CUATRIPTIC+nou-1 targeto arte+y+cienciaDIPTICalta-1 arte+y+cienciaDIPTICalta-2 invita+LA+CENTRAL OLYMPUS DIGITAL CAMERA posterLEVI Imagen+1 invita+ESTACIO+FRANC%CC%A7A centralBARRERAPUDOR OLYMPUS DIGITAL CAMERA nuriaribo%CC%81 moustakiAVUI PREMIONOVELA-1